Body Wraps Slim - NOVINKA VE STUDIU

29.03.2018 20:10

Body Wraps Slim

Nově pro vás nabízíme metodu BW Slim, jedná se o tělové zábaly ve formě wrapu.

Tato metoda pochází z Americké Floridy, kde se používá snad pro všechny Hollywoodské hvězdy. V USA tato metoda wrapu letí více než 20 let. Díky wrapům se rychle, bezbolestně a bez větší námahy zbavíte svého problému.

 

Co je Body Wraps SLIM?

Body Wraps Slim je metoda, kde se dá po PRVNÍ kúře zhubnout 5 – 30 cm v celkovém obvodu těla (měřeno na 9 místech). Měření probíhá před a následně po wrapu. Klient se pak měří ještě další dny sám. Díky Body Wraps Slim jsme pomohli tisícům žen a mužů získat lepší postavu. Shodili problematická místa, která nevycvičili ani pravidelným cvičením. Tento wrap si velice chválí maminky po porodu, které si neví rady co s nadbytečnými kily. Body Wraps SLIM je vhodný pro ženy i pro muže.

 

 

Proč je tato metoda účinná?2. stránka větsím - budeme to na tom ukazovat

 

1)      Detoxikace: Bandáže namočené ve speciální lázni, která je připravena z profesionálního produktu Body Wraps z mezibuněčného prostoru a tukových buněk vytáhnou škodlivé toxiny. Vaše tukové buňky se smrští. viz obr.  (úbytek ihned po 1 wrapu)

2)   Kompresní terapie: Profesionálně proškolená wrapařka Vám pomocí bandáže (kompresní terapie – wrapování) rozhýbe lymfatický systém. Ten Vám zajistí správnou hladinu vody v těle (dojde k odstranění nadbytečné vody) a odvod toxinu.

3)     Pohyb: Cvičením se nastartuje metabolismus a celý proces tím urychlíme.

4)     Body Wraps TEA: NOVĚ  

 

více zde: https://www.inanna.cz/terapie/body-wraps-slim/