Ještě jeden horoskop na rok 2019

01.01.2019 23:18

Další úhel pohledu na rok předešlý i přicházející... :-)

Skončil nám rok 2018, tedy rok proměn. Rok, hledání vlastní identity. Rok, kdy jsme často byli postaveni před princip volby, před rozhodnutí mezi vnitřní cestou opravdovosti a bezpečnou cestou vnějšího světa, tedy cestou velmi často všemi očekávanou. Skončil rok posvěcený energií Luny, která otevírá poklop vnitřního světa a ukazuje nám naše vnitřní tajemno. Tajemno o kterém nevíme, či nechceme vědět a které často skrýváme sami před sebou a bojíme se ho objevit, prozkounat. Luna je též spjata s vodním znemením Ryb, které symbolizují odhodlání vyvíjet se, růst a podstoupit transformaci a změnu. Člověk pak cítí potřebu změny uvnitř, ale dokáže ji realizovat ve vnějším světě?    Vysvětlují se vám nyní, nějaké vaše loňské situace? Také jste si právě řekli: "Jojo, to přesně pasuje?" A jaké jste si z toho udělali resumé?

Začíná rok 2019.Co nás čeká v tomto roce? Tento rok je pod vlivem energie Slunce. Slunce symbolizuje životní sílu v našem nitru. Sílu, která vzniká v souladu harmonického spojení dvou principů, a to ženského a mužského. Dochází ke spojení magnetické ženské energie s dynamickou mužskou energií v jeden celek. Spojením těchto dvou principů se následně rozvine a naplní naše pravé "Já", které nám dá velkou životní sílu a schopnost být sám sebou. Z této životní vnitřní síly pak povstává schopnost tvořit, motivovat, stimulovat a to nejen v osobním životě, ale i v profesním. Je to  tedy rok nejen partnerství, ale i rok hojnosti v oblasti osobní i profesní spolupráce.

Slunce je též symbolem růstu a podpory. Slunce nám dává vitalitu, tvořivou sílu, radost z bytí. Bude též přát novým začátkům, novým partnerstvím a novým projektům. Jeho energie bude do vašeho života přitahovat lidi, příležitosti a situace,které posílí vaši vnitřní vitální energii. S tím je spojené i uvědomění, že je třeba opustit věci a svazky staré, které z nás energii pouze odčerpávají. Požádejte symbol Slunce (obrázek, karta, fotka) o pomoc a odhodlání se spojovat s lidmi a situacemi, kde bude docházet k rovnocenné výměně energií a kde si budete vzájemnou inspirací. 

Talenty, které budou podporovány v tomto roce jsou: talent komunikace, jasné mysli, nepodmínečné lásky, pravda a opravdovost, uspokojení, bohatství.

Výzvy tohoto roku, na které bychom si měli dávat pozor: vstup/setrvávání v partnerství, které nás nenaplňuje, neinspiruje, oslabuje, strach ze ztroskotání, strach s nových věcí a situací. 

Otázky tohoto roku? Co teď chceš uskutečnit? Jaká činnost ti přináší radost? Jak můžeš být sluncem pro sebe? Pro ostatní?

Afirmace roku: Slunce září ve mně i skrze mě!!