Radosti a potěšení ženy

02.07.2015 23:37

Radosti a potěšení ženy I.  - víkend pro ženy s nádechem tantry

Termíny:           21. - 22. 8.       a         13. - 14. 11.   2015

   Milé ženy,

 přijďte si dopřát čas ženského potěšení. Podíváme se na to, jak se dokážeme těšit samy ze sebe, ze svého těla, jak se dokážeme těšit z proudu naší životní energie – z dávání, přijímání, a plynutí.

Během tohoto času se propojíme s naším tělem, naší krásou, naší hodnotou, smyslností, nespoutaností a přirozeností. Zjistíme, zda a jak se dokážeme těšit samy ze sebe.

Dotek na našem těle či kontakt s naší duší je pro nás výživou. Stejně tak je pro nás vyživující kontakt s druhými ženami. Budeme pracovat s technikami – jako je dech, tanec, pohyb, hlas. Uvolníme samy sebe do energie, pomocí doteků, vizualizací a  rituálů.

Podíváme se na naše skryté vzorce a přesvědčení, uvolníme je, tak, abychom si mohly svobodně a s radostí  vytvářet svůj život.

Cílem tohoto semináře je znovu v sobě probudit či posílit schopnost radovat se, tvořit a těšit se sama ze sebe a ze svého života.  Přijímat se taková, jaká jsem, a tam, kde jsem, a zároveň si položit otázku, po čem toužím, jaká bych chtěla být? Propojíme se také se svými sny, touhami a vizemi a budeme pracovat s naší schopností  transformovat a manifestovat. 

                                                                                                     Cena 2denního kurzu je 1.090,- Kč                                                                                                        (pátek 18-21hod, sobota 10-18hod)