Staň se tvůrcem svého života - od 1.3. 2019

23.12.2018 15:58

"Staň se tvůrcem svého života"

 nový sebepoznávací kurz

S radostí Vám představuji nový cyklus kurzů zaměřených na sebepoznání a seberozvoj.

Tento cyklus nabízí příležitost a podporu pro ty z Vás, kteří rádi objevují sebe sama, pro t, kteří chtějí poznat své staré, skryté vzorce, které ovlivňují náš život, tak, abychom je pochopili a změnili, abychom mohli využít svůj mnohdy skrytý potenciál ke spokojenému životu.

Kurzy jsou otevřeny pro všechny - muže, ženy, dospívající od 16/18ti let. Není třeba žádných zvláštních znalostí a schopností. Stačí pouze chtít a udělat si čas!!!

První setkání proběhne v pátek  1. 3. 2019 od 14h a na něj budou navazovat další v intervalu 2 týdnů. Časovým prostorem bude možné lépe pochopit a postupně zpracovat dané životní témata.  První (a každý další) cyklus kurzu bude mít 6 setkání. Budeme se tedy setkávat po dobu 3 měsíců.

Během každého setkání uvolníme nejdříve nasbíraný stres všedního dne, zrelaxujeme, tak abychom příjemně zvládli dané téma. K práci využijeme technik - imaginace, vizualizace a Art Terapie. Budeme se učit tvořit svůj vlastní svět, tak abychom si v běžném životě dokázali snadno poradit. Budeme více naslouchat svému JÁ, svému tělu a hledat souvislosti.

Témata budou zajímavá.

1. cyklus zima 2019:

  • Já a Já
  • Já a moje emoce
  • Já  a můj osud
  • Já a moje masky
  • Já a moje tělo
  • Já a hodnocení sestav



Více zde: https://www.inanna.cz/kurzy/art-terapie/